• 9974 liter koffie
  • 21 jaar geleden opgericht
  • 4362 projecten
  • 122 jaar gezamelijke ervaring

Wij zijn online bedenkers

Je wilt verder met je bedrijf. Je wilt groeien, betere resultaten boeken en meer mensen helpen. Laat je niet tegenhouden door techniek. Wij helpen jou om succesvol te zijn in de digitale wereld. Hoe?  Door online oplossingen te bedenken die passen bij jouw bedrijfsvoering. Online is onze passie. Wij bouwen al meer dan 20 jaar webapplicaties. We handelen recht uit ons hart, luisteren naar jouw verhaal en vertalen dit naar een passende oplossing. Onze code is sterk als staal. Maar we vinden het nog belangrijker dat jij er eenvoudig mee aan de slag kunt. Zo wordt jouw wens digitale werkelijkheid.

Vernieuwde website De Zellingen sluit aan bij doelgroep

Steeds meer ouderen zijn online te vinden. En dat merken ze bij zorginstelling De Zellingen ook. Hun cliënten hebben steeds meer behoefte aan online informatie. Voor De Zellingen reden om de website te vernieuwen. Het ontwerp heeft De Zellingen in handen gelegd van ThielenPeters, waarna wij aan de slag zijn gegaan met het de techniek van de website. Door de grote fonts en de beperkte menu-items is het ontwerp heel geschikt voor ouderen.

of bekijk alle website Cases
Een online platform voor Deerns

De ambitie van Deerns ligt in één online platform gericht op content creatie vanuit de organisatie, waarbij digitale kanalen zoals de website en social media beheer samenkomen. Waar schermen op de werkvloer in alle kantoren via narrowcasting beheerd worden. En waar statistieken direct worden uitgelezen om op te anticiperen. De wens is bovendien om ook offline content aan te sluiten op dit platform. Dit is waar we naartoe werken met onze klant Deerns. We zijn gestart met de realisatie van een nieuwe website, om in fase twee tot een online platform te komen. In dit artikel lees je meer over dit traject.

of bekijk alle website Cases
Wereldwijde adviseurs in installatietechniek sinds 1928

Deerns is in 10 landen actief. Ieder land heeft haar eigen website en samen hebben ze één overkoepelende corporate website. De kennis die Deerns heeft over de markten waarin zij opereren delen zij graag met iedereen die hiervan wil leren. Zij brengen ideeën tot leven. Deze filosofie moest duidelijk terugkomen op de vernieuwde websites.

of bekijk alle website Cases
Fietsaccessoires van Hollandse bodem

Het oer Hollandse bedrijf Widek produceert fietsaccessoires, zoals snelbinders, fietsbellen, handvatten en fietszitjes. Uniek is dat bijna alle onderdelen in de eigen fabriek in Nederland geproduceerd worden. En dát wilde Widek graag op de bezoeker overbrengen. Zij gaven ons nog een mooie uitdaging mee. Zorg voor een corporate uitstraling waarbij alle productlijnen tot hun recht komen.

of bekijk alle website Cases
Adviesorganisatie T-MC deelt kennis met bezoekers

Toen adviesorganisatie T-MC bij ons aanklopte voor het ontwikkelen van hun website hadden ze een aantal wensen. De website moest in de eerste plaats responsive worden, zodat de website op alle apparaten goed te raadplegen is. Daarnaast moest er ook voldoende plek zijn om hun expertise te tonen, op een overzichtelijke manier. En als laatste moest de website binnen de bestaande huisstijl passen die al was uitgewerkt voor de off-line communicatiemiddelen. Een mooie uitdaging!

of bekijk alle website Cases
Vorige case
Volgende case
Uit de kennisbank
Waat staat WWW voor?

Wat is jouw

online wens

?


Marléne
Intranet

Wil je samenwerken op één digitale werkplek? Ik vertel je graag hoe het werkt. 

Marléne 06 41 26 09 54
Marléne
Websites

Nieuwe website nodig? Maak een afspraak om te brainstormen. 

Marléne 06 41 26 09 54
Laird
Software

Kan jullie werkproces efficiënter? Denk eens aan automatiseren. Ik vertel je er meer over.

Laird 06 24 56 41 01