• 9974 liter koffie
  • 122 jaar gezamelijke ervaring
  • 4362 projecten
  • 21 jaar geleden opgericht

Wij zijn online bedenkers

Je wilt verder met je bedrijf. Je wilt groeien, betere resultaten boeken en meer mensen helpen. Laat je niet tegenhouden door techniek. Wij helpen jou om succesvol te zijn in de digitale wereld. Hoe?  Door online oplossingen te bedenken die passen bij jouw bedrijfsvoering. Online is onze passie. Wij bouwen al meer dan 20 jaar webapplicaties. We handelen recht uit ons hart, luisteren naar jouw verhaal en vertalen dit naar een passende oplossing. Onze code is sterk als staal. Maar we vinden het nog belangrijker dat jij er eenvoudig mee aan de slag kunt. Zo wordt jouw wens digitale werkelijkheid.

Een AVG-proof maatwerk oplossing

Wanneer iemand solliciteert op een vacature, komen daar veel privacygevoelige gegevens bij kijken. Hoe zorg je ervoor dat je veilig met deze informatie omgaat? Zijn de sollicitaties op de vacatures van je website AVG-proof? Dit is een vraagstuk waar wij bij Capica een maatwerkoplossing voor hebben bedacht. Lees snel verder.

of bekijk alle website Cases
Adviesorganisatie T-MC deelt kennis met bezoekers

Toen adviesorganisatie T-MC bij ons aanklopte voor het ontwikkelen van hun website hadden ze een aantal wensen. De website moest in de eerste plaats responsive worden, zodat de website op alle apparaten goed te raadplegen is. Daarnaast moest er ook voldoende plek zijn om hun expertise te tonen, op een overzichtelijke manier. En als laatste moest de website binnen de bestaande huisstijl passen die al was uitgewerkt voor de off-line communicatiemiddelen. Een mooie uitdaging!

of bekijk alle website Cases
Vernieuwde website De Zellingen sluit aan bij doelgroep

Steeds meer ouderen zijn online te vinden. En dat merken ze bij zorginstelling De Zellingen ook. Hun cliënten hebben steeds meer behoefte aan online informatie. Voor De Zellingen reden om de website te vernieuwen. Het ontwerp heeft De Zellingen in handen gelegd van ThielenPeters, waarna wij aan de slag zijn gegaan met het de techniek van de website. Door de grote fonts en de beperkte menu-items is het ontwerp heel geschikt voor ouderen.

of bekijk alle website Cases
Nieuwe website, betere online klantbeleving

In de zomer van 2018 lanceerde Widek een nieuwe marketingstrategie voor het label Qibbel. Ze ontwikkelden een nieuw fietsstoeltje en daar hoort een nieuwe website bij. "Ik wil de online klantbeleving verbeteren. Capica heeft ons daar goed bij geholpen", zegt Swen van den Hengel van Widek.

of bekijk alle website Cases
Een nieuwe website voor evenementenlocatie Lommerrijk

Onlangs ging de nieuwe website van evenementenlocatie Lommerrijk live. Lommerrijk is al 140 jaar een begrip in Rotterdam en omstreken en is uitgeroepen tot beste congreslocatie van het jaar. Ook voor bedrijfsuitjes en particuliere bijeenkomsten, zoals bruiloften en babyshowers ben je bij Lommerrijk aan het juiste adres. Bezoekers van de website hebben dus ook uiteenlopende behoeftes.

of bekijk alle website Cases
Vorige case
Volgende case
Uit de kennisbank
Wat is een favicon?

Wat is jouw

online wens

?


Marléne
Intranet

Wil je samenwerken op één digitale werkplek? Ik vertel je graag hoe het werkt. 

Marléne 06 41 26 09 54
Marléne
Websites

Nieuwe website nodig? Maak een afspraak om te brainstormen. 

Marléne 06 41 26 09 54
Laird
Software

Kan jullie werkproces efficiënter? Denk eens aan automatiseren. Ik vertel je er meer over.

Laird 06 24 56 41 01