• 122 jaar gezamelijke ervaring
  • 21 jaar geleden opgericht
  • 4362 projecten
  • 9974 liter koffie

Wij zijn online bedenkers

Je wilt verder met je bedrijf. Je wilt groeien, betere resultaten boeken en meer mensen helpen. Laat je niet tegenhouden door techniek. Wij helpen jou om succesvol te zijn in de digitale wereld. Hoe?  Door online oplossingen te bedenken die passen bij jouw bedrijfsvoering. Online is onze passie. Wij bouwen al meer dan 20 jaar webapplicaties. We handelen recht uit ons hart, luisteren naar jouw verhaal en vertalen dit naar een passende oplossing. Onze code is sterk als staal. Maar we vinden het nog belangrijker dat jij er eenvoudig mee aan de slag kunt. Zo wordt jouw wens digitale werkelijkheid.

Een fietszitje in jouw eigen stijl

Eén kind voorop de fiets, één kind achterop. Ouders met jonge kinderen herkennen dit plaatje. Zij hebben kinderzitjes op de fiets om hun kinderen te vervoeren. Qibbel is een Nederlands merk dat deze kinderzitjes produceert. En wat leuk is, je kunt ze helemaal zelf samenstellen. Bijvoorbeeld in de stijl van jouw fiets. Kan dat ook op de website, was de vraag. Natuurlijk kan dat, was ons antwoord.

of bekijk alle website Cases
Vijf wereldwijd bekende en geliefde kazen

Je kent er - naast de Leerdammer® - vast nog een paar, de kazen van de Bel Groep. Boursin®, La vache qui rit®, Babybel® en Port Salut®. Ieder merk heeft een eigen website. Maar zij komen ook samen op de website BelGroup.nl. De internationale corporate stijl voor de site stond al vast, maar er was voldoende ruimte om te spelen met de structuur.

of bekijk alle website Cases
Restyle en responsive website voor Waal

Met onze klant Waal werken wij al jaren samen. En elke keer ontwikkelen we weer een mooie nieuwe website. De afgelopen jaren hebben wij de technische realisatie gedaan maar zijn nu ook verantwoordelijk voor de restyle van het huidige ontwerp.

of bekijk alle website Cases
Website en mobiele versie Agridient.com

Niet ieder bedrijf kiest ervoor om een aparte mobiele versie te ontwikkelen van de corporate website. Maar het kan een functionele uitbreiding vormen op de desktop versie. Ook Agridient koos ervoor om een aparte mobiele versie te laten ontwikkelen.

Het ontwerp van de website lag in handen van Pierre Swinkels. In de samenwerking met hem hebben we de corporate website en de mobiele versie ontwikkeld. Met de techniek wordt geregeld dat bezoekers van de website automatisch een mobiele versie van de site te zien krijgen zodra ze met een mobiele telefoon de site bezoeken. Op een tablet wordt altijd de desktop versie getoond.

of bekijk alle website Cases
Innovatieve website voor innovatieve bouwer

Wonen, werken en leven zoals u het zelf zou bedenken. Dat is waar Waal voor staat. Wij kunnen niet anders dan volledig achter deze filosofie staan. Want ook wij laten ons niet uit het veld slaan door nieuwe technieken. We zetten net een stapje verder. En zo krijg jij de website die helemaal past bij jouw idee. Voor Waal doen we dit al jaren. Dit keer in samenwerking met Buro voor de Boeg. Samen stonden we voor de uitdaging om de innovatieve manier van bouwen terug te laten komen in een innovatieve website.

of bekijk alle website Cases
Vorige case
Volgende case
Uit de kennisbank
Wat is een Googlewhack?

Wat is jouw

online wens

?


Marléne
Intranet

Wil je samenwerken op één digitale werkplek? Ik vertel je graag hoe het werkt. 

Marléne 06 41 26 09 54
Marléne
Websites

Nieuwe website nodig? Maak een afspraak om te brainstormen. 

Marléne 06 41 26 09 54
Laird
Software

Kan jullie werkproces efficiënter? Denk eens aan automatiseren. Ik vertel je er meer over.

Laird 06 24 56 41 01