• 9974 liter koffie
  • 4362 projecten
  • 122 jaar gezamelijke ervaring
  • 21 jaar geleden opgericht

Wij zijn online bedenkers

Je wilt verder met je bedrijf. Je wilt groeien, betere resultaten boeken en meer mensen helpen. Laat je niet tegenhouden door techniek. Wij helpen jou om succesvol te zijn in de digitale wereld. Hoe?  Door online oplossingen te bedenken die passen bij jouw bedrijfsvoering. Online is onze passie. Wij bouwen al meer dan 20 jaar webapplicaties. We handelen recht uit ons hart, luisteren naar jouw verhaal en vertalen dit naar een passende oplossing. Onze code is sterk als staal. Maar we vinden het nog belangrijker dat jij er eenvoudig mee aan de slag kunt. Zo wordt jouw wens digitale werkelijkheid.

Een nieuw intranet voor Schagen Groep

Eén online platform voor Informeren, Kennisdelen en Verbinden. Een verzamelpunt waar medewerkers hun informatie kunnen halen, maar ook elkaar kunnen vinden. Dit is de digitale wens van Schagen Groep die inmiddels realiteit is geworden. Lees in dit interview met José Pater van de Schagen Groep over de totstandkoming van het nieuwe intranet.

of bekijk alle intranet Cases
Een vernieuwde versie van het intranet

De vernieuwde versie van het intranet van Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid is live! Samen met deze klant zijn wij bezig geweest om een 2.0 versie van hun Capica Intranet op te zetten. Zij maken hierbij gebruik van allerlei nieuwe features en instellingen die de afgelopen tijd door onze Capicanen zijn ontwikkeld. Het intranet heeft hierdoor een hele nieuwe look & feel gekregen. Wat is er allemaal nieuw? Lees het in dit artikel.

of bekijk alle intranet Cases
Een efficiëntere werkplek met het Capica intranet

Na het enthousiaste starttraject van het Capica intranet bij Stichting Kinderopvang Purmerend, heeft Stichting Kinderopvang Oegstgeest (SKO) dezelfde vraag bij Capica neergelegd. Zij hebben de wens voor een intranet die de werkplek makkelijker, efficiënter en ook leuker maakt. Hiervoor zijn ze bij ons aan het goede adres!

of bekijk alle intranet Cases
Een nieuw intranet voor Eleos

Voor Eleos, landelijk specialist in christelijke geestelijke gezondheidszorg met meer dan 700 medewerkers, is Capica bezig met het opzetten van een nieuw sociaal intranet. Over een aantal weken vindt de livegang plaats, en onze Capicanen zijn erg blij met de samenwerking met Eleos. Ben je benieuwd hoe dit project tot stand is gekomen en hoe Eleos het trajectverloop heeft ervaren? Lees dan snel verder.

of bekijk alle intranet Cases
Sociaal intranet verbindt medewerkers Land van Horne

Voor een (thuis)zorgorganisatie zoals Land van Horne ligt een sociaal intranet niet meteen voor de hand. De 2300 medewerkers hebben weinig schermtijd. Toch bleek een sociaal in-tranet wel degelijk een goede online oplossing. 

"We hadden een kleinschalig intranet, maar dat was een vrij statisch instrument. Met 17 verschil-lende locaties en medewerkers in de thuiszorg, wilden we graag een sociaal intranet waar we me-dewerkers beter met elkaar konden verbinden. En waar we snel iedereen konden bereiken", vertelt Monique Ploegmakers, medewerker PR en communicatie bij Stichting Land van Horne. 

of bekijk alle intranet Cases
Vorige case
Volgende case
Uit de kennisbank
Wat is Virtual Reality?

Wat is jouw

online wens

?


Marléne
Intranet

Wil je samenwerken op één digitale werkplek? Ik vertel je graag hoe het werkt. 

Marléne 06 41 26 09 54
Marléne
Websites

Nieuwe website nodig? Maak een afspraak om te brainstormen. 

Marléne 06 41 26 09 54
Laird
Software

Kan jullie werkproces efficiënter? Denk eens aan automatiseren. Ik vertel je er meer over.

Laird 06 24 56 41 01