• 9974 liter koffie
  • 21 jaar geleden opgericht
  • 4362 projecten
  • 122 jaar gezamelijke ervaring

Wij zijn online bedenkers

Je wilt verder met je bedrijf. Je wilt groeien, betere resultaten boeken en meer mensen helpen. Laat je niet tegenhouden door techniek. Wij helpen jou om succesvol te zijn in de digitale wereld. Hoe?  Door online oplossingen te bedenken die passen bij jouw bedrijfsvoering. Online is onze passie. Wij bouwen al meer dan 20 jaar webapplicaties. We handelen recht uit ons hart, luisteren naar jouw verhaal en vertalen dit naar een passende oplossing. Onze code is sterk als staal. Maar we vinden het nog belangrijker dat jij er eenvoudig mee aan de slag kunt. Zo wordt jouw wens digitale werkelijkheid.

Website gemeente Rotterdam laat inwoners verduurzamen

De duurzame ambities van de gemeente Rotterdam gaan ver. Het streven is om 2030 meer duurzame energie op te wekken dan te verbruiken. In 2050 wil de gemeente zelfs geheel aardgasvrij zijn. Dat lukt alleen door samenwerkingsverbanden aan te gaan met onder andere corporaties, banken, bouw- en energiewereld. Eén van de gestelde gezamenlijke doelen is om bestaande woningen in Rotterdam in een hoog tempo te verduurzamen.

of bekijk alle website Cases
B'Elle Magazine: online platform voor inspiratie

Op het online platform B'Elle worden (zaken)vrouwen met passie en lef in de spotlight gezet en met succes. De afgelopen twee jaar werden al meer dan 70 inspirerende vrouwen in beeld gebracht. Maar de ambitie van Jorissa Neutelings (Initiator B'Elle) gaat veel verder, namelijk door B'Elle uit te bouwen tot een nog completer digitaal magazine. Een platform waar naast de interviews ook ruimte is voor andere items die inspiratie en informatie bieden voor het succesvol zakendoen.

De 'klik' tussen B'Elle en Capica was er direct, vertelt Marléne, zakenvrouw en mede-eigenaar van Capica. We vroegen zowel Jorissa als Marléne hoe zij terugkijken op dit project.

of bekijk alle website Cases
De gezelligste (online) woonwinkel van Nederland

Zolang we ons kunnen herinneren werken we al voor De Troubadour. Hielden we ons in de beginjaren alleen bezig met de techniek van de website en webshop, nu verzorgen we het hele traject. En hebben we wekelijks contact om de website en webshop nog verder te optimaliseren. Het stijgende gebruik van mobiele apparaten tijdens bezoeken aan detroubadour.nl was aanleiding om een nieuwe responsive webshop te ontwerpen en ontwikkelen. Eén die beter vindbaar is en bovendien gebruiksvriendelijker voor de bezoeker.

of bekijk alle website Cases
Vijf wereldwijd bekende en geliefde kazen

Je kent er - naast de Leerdammer® - vast nog een paar, de kazen van de Bel Groep. Boursin®, La vache qui rit®, Babybel® en Port Salut®. Ieder merk heeft een eigen website. Maar zij komen ook samen op de website BelGroup.nl. De internationale corporate stijl voor de site stond al vast, maar er was voldoende ruimte om te spelen met de structuur.

of bekijk alle website Cases
Een nieuwe website voor adviesbureau T-MC

T-MC is al ruim 20 jaar hét adviesbureau voor de organisatie van mens en proces, in een wereld die voortdurend in beweging is. Om hun doelstellingen te (blijven) behalen, heeft T-MC onlangs hun missie en visie aangescherpt. Dat heeft onder andere geleid tot een compleet vernieuwde huisstijl, inclusief een nieuwe website.

of bekijk alle website Cases
Vorige case
Volgende case
Uit de kennisbank
Wat betekent OTAP?

Wat is jouw

online wens

?


Marléne
Intranet

Wil je samenwerken op één digitale werkplek? Ik vertel je graag hoe het werkt. 

Marléne 06 41 26 09 54
Marléne
Websites

Nieuwe website nodig? Maak een afspraak om te brainstormen. 

Marléne 06 41 26 09 54
Laird
Software

Kan jullie werkproces efficiënter? Denk eens aan automatiseren. Ik vertel je er meer over.

Laird 06 24 56 41 01