24 juni 2018 | Digitale nieuwsbrief nr 182
               
 
   

We kijken terug op een geweldige 70ste editie van het CHIO Rotterdam. Met prachtige sport en mooie winnaars! Dit was dé wedstrijd voor de Belgen met een individuele overwinning in de Longines Grand Prix voor Jos Verlooy afgelopen vrijdag en vandaag de overwinning voor het Belgische team in de Longines FEI Nations Cup Jumping of the Netherlands. We feliciteren ook de Hoeve Westland Ruiters, zij behaalden vandaag voor de vijfde keer in de geschiedenis de overwinning in de CHIO Zuid-Holland Cup. Het zit er weer op…. wij gaan ons voorbereiden op de FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para-Dressuur in 2019!

 
 
 
 

Belgie wint Longines FEI Nations Cup Jumping of The Netherlands

België won vandaag afgetekend de Longines FEI Nations Cup Jumping of the Netherlands in Rotterdam. Het team bestaande uit Nicola Philippaerts, Niels Bruynseels, Jos Verlooy en Pieter Devos wist de lei geheel schoon te houden. De Nederlandse springruiters zijn op een gedeelde derde plaats geëindigd in de Longines FEI Nations Cup. Harrie Smolders en Marc Houtzager waren de Nederlandse helden met ieder twee foutloze rondes. 

Lees meer >
 
 
 

Terugblik van onze hoofdsponsor Rabobank Rotterdam

Het CHIO Rotterdam kan rekenen op veel zeer trouwe sponsoren waaronder zeker hoofdsponsor Rabobank Rotterdam. Ook tijdens deze 70ste editie heeft de Rabobank het evenement maximaal ingezet voor hospitality en inhoudelijke sessies. Een terugblik van Leo Peeters Weem, directievoorzitter van Rabobank Rotterdam:

 

 

 

Lees meer >
 
 
 

De Hoeve Westland Ruiters winnen voor de vijfde keer de CHIO Zuid-Holland Cup

De Hoeve Westland Ruiters zijn de winnaars van de CHIO Zuid-Holland Cup. Het was de vijfde keer in de geschiedenis van de competitie dat het team uit Naaldwijk de titel op zijn naam schreef. Beste individuele deelnemer was Madelon Magermans-Eekhof met Incredible. 

Lees meer >
 
 
 

Frederik van Beek ontvangt Erasmuspenning van burgemeester Aboutaleb

Vandaag ontving Frederik van Beek uit handen van burgemeester Aboutaleb de Erasmus  penning voor zijn 55 jaar vrijwilligerschap voor het CHIO Rotterdam en de paardensport in het algemeen. De burgemeester noemde Hib van Beek een symbool en voorbeeld voor de bijna 250 vrijwilligers die jaarlijkst aan het CHIO Rotterdam meewerken. 

 

 

Lees meer >
 
 
 

Burgemeester Aboutaleb benadrukt belang van goede band met Chinees bedrijfsleven

In de China Executive Lounge van de GrandStand genoten naar schatting 180 gasten van de Longines FEI Nations Cup Jumping of the Netherlands. Het grootste deel van de daar aanwezigen is afkomstig uit China. Rotterdam Partners had de vijftig grootste Chinese bedrijven van ons land uitgenodigd en burgemeester Aboutaleb gevraagd de gasten toe te spreken. “De band tussen China en Nederland bestaat al heel lang en Sjanghai is dit jaar veertig jaar de zusterstad van Rotterdam. Dat is al een feestje op zich waard.”

Lees meer >
 
 
 

Wie Rotterdam zegt, zegt de Rotterdamse Haven

Vandaag tekenden Allard Castelein (Havenbedrijf Rotterdam), Steven Laks (Deltalinqs) en Jan de Mooij (CHIO Rotterdam) een overeenkomst waarmee het Havenbedrijf Rotterdam en Deltalinqs zich voor drie jaar verbinden aan het oudste internationale topsportevenement van de stad, het CHIO Rotterdam. 

 

Lees meer >
 
 
 

Equestrum presenteert mijlpalen aan hippische stakeholders

Tijdens het 70ste CHIO Rotterdam organiseerde het hippisch kenniscentrum Equestrum voor de tweede maal een ontvangst voor hippische stakeholders uit de regio. Daarbij kregen alle aanwezigen van Gert Kant van Lentiz en John de Vos een update over de imposante reeks mijlpalen die Equestrum gedurende de afgelopen maanden heeft gerealiseerd. Dat waren o.a.:

 

Lees meer >
 
 
 

Zwitser Rutschi wint Deloitte Prijs

De eerste springwedstrijd van de zondag is gewonnen door Niklaus Rutschi. Met Carassina was de Zwitser de snelste in de Deloitte Prijs. Rutschi en zijn 9-jarige merrie zetten een tijd neer van 51.43 seconden, waar de Belg Nicola Philippaerts net niet aan kon tippen. Met Krapuul F reed hij een tijd van 51.67 seconden. De Duitser Marcus Ehning pakte de derde plaats. Met Mill Creek Filippa K klokte hij een tijd van 52.44 seconden.

Lees meer >
 
 
 
 
 
Om u af te melden voor onze digitale nieuwsbrief kunt u gebruik maken van onderstaande link.
Afmelden klik hier >
Copyright © CHIO Rotterdam 2019 Ontwikkeling & Design - Made In Rotterdam | Technische realisatie - Internetbureau Capica