25 juni 2017 | Digitale nieuwsbrief nr 161
               
 
   

Het zit erop…. 4 dagen prachtige paardensport! Wat was het spannend vandaag tijdens de ontknoping van de Longines Grand Prix Port of Rotterdam. Ook bij de finale van de CHIO Zuid-Holland Cup is weer gestreden met het mes tussen de tanden. Wilt u weten wie gewonnen heeft? Lees dan snel verder. En zet vast 21 t/m 24 juni 2018 in uw agenda, dan vindt het 70ste CHIO Rotterdam plaats.

 
 
 
 

Peder Fredricson wint Longines Grand Prix Port of Rotterdam

Het was een goed 69ste CHIO Rotterdam voor de Zweedse springruiters. Na de overwinning van het Zweedse team in de FEI Nations Cup presented by Longines was vandaag de overwinning in de Longines Grand Prix Port of Rotterdam voor de Zweed Peder Fredricson met H&M All In. In een bloedstollende barrage met acht combinaties zette Fredricson als vijfde starter een scherpe tijd van 40.15 seconden. De drie combinaties die na hem startten durfden risico te nemen. De Ier Kenny Darragh reed weliswaar een snellere tijd maar dat leverde hem 4 strafpunten op op de laatste hindernis. De beste Nederlander was Marc Houtzager met Sterrehof's Calimero op een derde plaats achter de Ier Cian O'Connor met de 11 jarige ruin Good Luck.

 

Lees meer >
 
 
 

Girlpower tijdens Deloitte Prijs

De Zweedse Malin Baryard-Johnsson wint de Deloitte Prijs tijdens het 69ste CHIO Rotterdam. De Zweedse amazone behaalde met haar 9-jarige merrie in een snelle tijd van 47.80 seconden de maximale score van 65 punten. Slechts weinig combinaties wisten foutloos door het parcours te komen. Er was wel sprake van ware Girlpower in deze rubriek. In de top 6 stonden maar liefst vijf amazones. 

 

Lees meer >
 
 
 

Tuigpaarden wederom succes op CHIO Rotterdam

De tuigpaarden ontbraken natuurlijk ook dit jaar niet tijdens het CHIO Rotterdam.Voor aanvang van de " Longines Grand Prix Port of Rotterdam" zagen we de tuigpaarden in de piste.Het Tuigpaard is een typisch Nederlands KWPN fokprodukt. Tuigpaarden staan bekend om hun prachtige houding, hun hoge elegante bewegingen en hun onuitputtelijke karakter om het beste van zichzelf te laten zien.

 

Lees meer >
 
 
 

RV Bernoski wint de Zuid-Holland Cup Dressuur, Jeanine Nieuwenhuis beste individuele deelnemer met 77,5%

RV Bernoski uit Bleiswijk heeft de Zuid-Holland Cup Dressuur gewonnen. RV Oud-Beijerland behaalde de tweede plaats. LR De Hoeve Westland uit Naaldwijk werd derde. Jeanine Nieuwenhuis was met de imponerende vos Genua TC de beste individuele deelnemer.

 

Lees meer >
 
 
 

Evenementen als CHIO Rotterdam belangrijk voor vestigingsklimaat

Voor het 2e jaar is het Havenbedrijf samen met organisatie van de Rotterdamse haven – en industriebedrijven, Deltalinqs, nauw betrokken en aanwezig bij het CHIO Rotterdam. Met ontvangsten op donderdagavond tijdens de  CHIO Port Club Rotterdam prijs en zondagmiddag bij de Longines Grand Prix Port of Rotterdam wordt er volop genoten van de sport maar zeker ook genetwerkt. “Het CHIO Rotterdam is een icoon voor de stad en een belangrijk internationaal evenement. Het is een relatie evenement op topniveau dat de haven en de stad goed weet te verbinden,” aldus Corinne van Iersel, manager Corporate Communicatie bij het Havenbedrijf Rotterdam. 

 

Lees meer >
 
 
 
 
 
Om u af te melden voor onze digitale nieuwsbrief kunt u gebruik maken van onderstaande link.
Afmelden klik hier >
Copyright © CHIO Rotterdam 2019 Ontwikkeling & Design - Made In Rotterdam | Technische realisatie - Internetbureau Capica