22 juni 2017 | Digitale nieuwsbrief nr 159
               
 
   

De kop is eraf…. we hebben prachtige dressuursport gezien vandaag. De FEI Nations Cup dressuur, die zaterdag z’n ontknoping krijgt wordt nog spannend, want Nederland en de Verenigde Staten gaan nek aan nek. Vanavond, na een korte onderbreking vanwege een enorme onweersbui, zijn ook de springrubrieken van start gegaan. Morgen gaan we verder met volop springen en dressuur!

 
 
 
 

Laura Graves wint, Nederland tweede na CDI 5* Grand Prix,

Laura Graves (USA)  won met Verdades overtuigend de CDIO 5* Grand Prix Dressuur presented by Mercedes-Benz. Na de Grand Prix gaat het Amerikaanse team met 225.6 punten aan de leiding. De hoge score (79.46%) van Laura Graves met Verdades en de derde plaats van Olivia Lagoy Weltz (74.580%) bracht de Amerikanen voorbij de Nederlanders. Het Nederlandse dressuurteam staat in de FEI Nations Cup wedstrijd op een tweede plaats. Voor Nederland zette Madeleine Witte-Vrees met de KWPN-hengst Cennin het beste resultaat neer in het eerste onderdeel.

 

Lees meer >
 
 
 

Duitsland bijt spits af tijdens FEI Nations Cup presented by Longines

Nederland start als vijfde tijdens de FEI Nations Cup Jumping Presented by Longines. Het Duitse equipe van bondscoach Otto Becker mag morgenmiddag het spits afbijten.

De startvolgorde:

1. Duitsland

2. Zweden

3. Ierland

4. België

5. Nederland

6. Italië

7. Spanje

8. Zwitserland

 

Lees meer >
 
 
 

Verbonden met de regio en de paardensport

Als groep van bedrijven ziet de D&R groep het CHIO Rotterdam als een uitgelezen mogelijkheid om relaties op informele wijze op het CHIO te ontvangen en D&R groep (Van Donge & De Roo) te presenteren. “Het CHIO is het oudste sportevenement in Rotterdam en is voor iedereen herkenbaar,” zegt Ron de Roo, directeur van D&R groep. “Wij voelen ons bovendien als internationaal vooraanstaande scheepvaart/expeditie groep van bedrijven verbonden met de Rotterdamse regio, net zoals met het CHIO. “

 

Lees meer >
 
 
 

Count Companies nauw verbonden met CHIO Port Club Rotterdam

Count Companies is vooral actief via de CHIO Port Club Rotterdam.

Directeur Peter Goedvolk: "Sinds ik voorzitter van de CHIO Port Club Rotterdam ben, kun je mij dagelijks vinden op het CHIO terrein. Gelukkig heb ik zowel intern als extern redelijk wat mensen kunnen enthousiasmeren. Zakelijk heb ik al lange tijd een verbondenheid met het CHIO Rotterdam. Eerst via mijn vorige bedrijf Argos en tegenwoordig via mijn nieuwe brands COUNT en First Dutch. Het CHIO is één van de grootste sport events in Nederland en als Rotterdammer is het altijd leuk dat zoiets in Rotterdam plaats vindt.

 

Lees meer >
 
 
 

Ieren sterk van start in Dura Vermeer prijs

De eerste springrubriek van het 69ste CHIO Rotterdam begon later vanwege een heftige onweersbui. Toen de bui over was en het weer opklaarde begon de Dura Vermeer prijs. Van de 59 deelnemers eindigde Daragh Kenny (IRL) met Chanel foutloos in een heel snelle tijd van 64.39 seconden wat goed was voor de overwinning. De tweede plaats was ook voor een Ier, Shane Breen met Ispwich van de Wolfsakker, ook foutloos, met een snelle tijd van 65.94 seconden. Jessica Mendoza (GBR) eindigde op een derde plaats met een foutloze rit op Toy Boy in een tijd van 67.17 seconden.

 

Lees meer >
 
 
 

Ook in de tweede springrubriek winst voor een Ierse ruiter

In de tweede springrubriek opnieuw winst voor een Ierse combinatie. Tijdens de CHIO Port Club Rotterdam prijs was het Mark McAuley met zijn jonge, 8-jarige merrie Jacintha V. Kriekenhof die er met de eerste prijs vandoor ging. In een foutloze ronde met een ongelooflijk snelle tijd van 33.62 seconden hebben de Ieren hun visiekaartje wel afgegegeven vandaag. De Zweed Peder Fredericson met Hasard eindigde als tweede met een tijd van 34.32. De beste Nederlander was Maikel van der Vleuten, met een tijd van 34.69 seconden reed hij met Dana Blue naar een derde plek.

 

Lees meer >
 
 
 

De klanten van V&V komen al 10 jaar graag naar het CHIO Rotterdam

Dit is alweer het 10e jaar dat V&V commodities met relaties naar het CHIO Rotterdam komt. Tim van Doorne, mede-eigenaar van het bedrijf, zet het evenement heel bewust in om zijn bestaande klanten waarmee hij het gehele jaar vooral telefonisch en per email contact heeft, in ontspannen sfeer te ontmoeten. “Ieder jaar weer stellen onze klanten het erg op prijs om naar het CHIO Rotterdam te komen, dus we hebben weer een volle loge dit jaar,” aldus van Doorne. Het is volgens de internationale graanbroker, die zelf ook paarden heeft, een plezierige manier om de vaste klantenkring te ontmoeten en even informeel over andere zaken dan de dagelijkse business te kunnen praten.

 

Lees meer >
 
 
 

TheHashtagBike is op het CHIO Rotterdam

Op zaterdag 24 juni tussen 14.00 en 19.00 uur is de #TheHashtagBike op het CHIO Rotterdam. Maak een selfie tijdens het CHIO Rotterdam, post de foto op Instagram en gebruik onze hashtag #chiorotterdam. Jouw bericht is dan te zien op de online livewall, de schermen in de piste (in de pauzes) en op het scherm in het Stroodorp. Bij de #hashtagbike krijg je bovendien een mooie geprinte foto van jouw bezoek aan het CHIO Rotterdam.

 

Lees meer >
 
 
 

Anna-Louisa Fuchs wint CDIU25 Grand Prix, Jeanine Nieuwenhuis beste Nederlandse

De CDI Grand Prix voor ruiters van 16 tot 25 jaar is gewonnen door Anna-Louisa Fuchs. De 22-jarige Duitse behaalde met haar Royal Diamond-ruin Rodrigos E.H. een score van 70.093%. Spaanse ruiter Juan Matute Guimon reed Don Diego Ymas (v. Don Frederico) naar de tweede plaats met een resultaat van 69.488 %. Hiermee bleef hij zijn landgenote Alexandra Barbançon Mestre maar net voor. Met haar hengst Bolero (v. Glock’s Johnson TN N.O.P.) scoorde zij 69.465 %.

 

Lees meer >
 
 
 
 
 
Om u af te melden voor onze digitale nieuwsbrief kunt u gebruik maken van onderstaande link.
Afmelden klik hier >
Copyright © CHIO Rotterdam 2019 Ontwikkeling & Design - Made In Rotterdam | Technische realisatie - Internetbureau Capica