26 juni 2016 | Digitale nieuwsbrief nr 142
               
 
   

Wat hebben we genoten van fantastische sport! Met een prachtige winnares tijdens de Longines Grand Prix Port of Rotterdam. Zo besluiten we een prachtige 68ste editie van het CHIO Rotterdam! Zien we u volgend jaar?

 
 
 
 

Portugese amazone Luciana Diniz wint Longines Grand Prix Port of Rotterdam

In het individuele hoofdnummer van het 68ste CHIO Rotterdam ging de zege vandaag naar de Portugese Luciana Diniz met Fit For Fun 13. De Amerikaan Kent Farrington werd tweede met Creedance en met een gedeelde derde plaats eindigden Harrie Smolders met Emerald N.O.P. en Mclain Word met Hh Azur. Beide combinaties hadden een foutloze barragerit in exact dezelfde tijd van 42,89 sec.

Smolders was een van de 17 barrage kandidaten in de Grote Prijs en haalde alles uit zijn met veel macht springende voshengst. Na zijn rit ging Smolders aan de leiding, maar achter hem kwamen nog een paar snelheidsduivels aan de start.

 

Lees meer >
 
 
 

Jonna Ekberg wint de Deloitte Prijs

De Zweedse amazone Jonna Ekberg heeft de Deloitte Prijs op haar naam geschreven. Bij het puntenconcours haalde zij met Freestyler de meeste punten. Tweede werd de Nederlander Michael Greeve met Colmino. De derde plaats ging naar de Fransman Simon Delestre met Utah D’Aiguilly. De Zweedse equipe is deze editie van het CHIO Rotterdam bijzonder succesvol. Gisteren behaalde Henrik von Eckerman de overwinning in het Rabokampioenschap van Rotterdam. Bij de dressuur pakte Tinne Vilhelmson Silvén met Don Auriello de eerste prijs in de Grand Prix Kür op Muziek. 

 

Lees meer >
 
 
 

Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en Rabobank verbinden zich voor meerdere jaren aan CHIO Rotterdam

Vanmiddag werden, voorafgaand aan de ontknoping van het 68ste CHIO Rotterdam, in de Rotterdam piste meerjarenovereenkomsten getekend met het Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en hoofdsponsor Rabobank Rotterdam."We naderen het einde van een schitterend 68ste CHIO Rotterdam, met prachtige sport en grote belangstelling van het publiek en het bedrijfsleven." zegt Jan de Mooij, Algemeen Directeur CHIO Rotterdam. "Deze meerjarenovereenkomsten zijn belangrijke pijlers om ook de komende jaren weer mooie edities van dit oudste Rotterdamse topsportevenement te kunnen organiseren en ik ben er trots op dat belangrijke Rotterdamse partijen als het Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en de Rabobank zich aan onze toekomst willen verbinden."

 

Lees meer >
 
 
 

RV Oud-Beijerland verdedigt titel bij Rabobank CHIO Zuid-Holland Cup Dressuur 2016

De Rabobank CHIO Zuid-Holland Cup Dressuur is dit jaar opnieuw gewonnen door RV Oud-Beijerland. LR De Hoeve Westland Ruiters pakte de tweede prijs en De Prinsenhofruiters eindigden als derde. Tim Coomans, coach van RV Oud-Beijerland, was zeer tevreden over de prestatie van zijn team. ,"Ik had van tevoren een lastige wedstrijd verwacht,’’ zegt de coach van het winnende team. ,"De ruiterwissel waar coach Patrick van der Meer op het laatst mee kwam, maakte het wel extra spannend voor ons maar uiteindelijk bleek dat onterecht. Ze hebben het super gedaan, allemaal. Maar Jasmien de Koeyer was de uitschieter. Zij en Esperanza presteren ongelooflijk.’’  

 

Lees meer >
 
 
 

VIP's vanuit de hele wereld

Van over de hele wereld hebben echte paardensportliefliefhebbers dit jaar gekozen voor het Equus VIP arrangement voor particulieren. De Fransman Daniel Reynaud uit het plaatsje Manosque,net boven Marseille is voor de eerste keer op het CHIO Rotterdam. Als oud-springruiter bezoekt hij graag grote FEI concoursen. Vandaar ook z'n bezoek aan het 68ste CHIO Rotterdam. Reynaud zocht op Google naar VIP en CHIO en kwam op de webpagina van Equus terecht. Hij boekte een VIP-arrangement voor particulieren. Dat beviel zo goed dat hij nu al heeft besloten om volgend jaar weer te komen. U herkent meteen als hij er is... hij toont bij elke Franse ruiter de Franse vlag. En hier op het CHIO Rotterdam ook bij de Nederlandse ruiters, dan draait hij de vlag gewoon een slag!

 

Lees meer >
 
 
 

De klanten van V&V komen graag naar het CHIO Rotterdam

V&V commodities komt al jaren met relaties naar het CHIO Rotterdam. Tim van Doorne, mede-eigenaar van het bedrijf, zet het evenement heel bewust in om zijn bestaande klanten waarmee hij het gehele jaar vooral telefonisch en per email contact heeft, in ontspannen sfeer te ontmoeten. “Ieder jaar weer stellen onze klanten het erg op prijs om naar het CHIO Rotterdam te komen, dus we hebben weer een volle loge dit jaar,” aldus van Doorne. Het is volgens de internationale graanbroker, die zelf ook paarden heeft, een plezierige manier om de vaste klantenkring te ontmoeten en even informeel over andere zaken dan de dagelijkse business te kunnen praten.

 

Lees meer >
 
 
 

Maatschappelijk paviljoen tijdens 68ste CHIO Rotterdam

Maatschappelijke betrokkenheid is een van de speerpunten van het CHIO Rotterdam. Al jaren zijn CHIO Zonder Hindernissen, het Scholenplan en de samenwerking met Hofplein Rotterdam voor de Jeugdochtend en het Indofin Kinderdorp zijn daar mooie voorbeelden van. Dit jaar is er voor het eerst een Maatschappelijk Paviljoen op het CHIO terrein. Dat is te vinden op het entreeterrein en is zeker een bezoekje waard. In het Maatschappelijk Paviljoen zijn Miniworld Rotterdam, Hulphond Nederland, Hofplein Rotterdam, het Familiehuis Daniel den Hoed en Bio Vakantie oord te vinden.

 

Lees meer >
 
 
 
 
 
Om u af te melden voor onze digitale nieuwsbrief kunt u gebruik maken van onderstaande link.
Afmelden klik hier >
Copyright © CHIO Rotterdam 2019 Ontwikkeling & Design - Made In Rotterdam | Technische realisatie - Internetbureau Capica