23 juni 2016 | Digitale nieuwsbrief nr 141
               
 
   

Na heftige regenbuien vanochtend werd het uiteindelijk een stralende middag in het Kralingse Bos. Met een klinkende overwinning van Hans Peter Minderhoud en GLOCK’s Johnson TN N.O.P. en het Nederlandse team dat na de eerste dag aan de leiding gaat in de FEI Nations Cup Dressage. Morgen gaan de springruiters strijden om de eer van hun land tijdens de Furusiyya FEI Nations Cup presented by Longines. Opnieuw een spannende dag!
 
 
 
 

Oranje op CHIO Rotterdam: Eerste tik is uitgedeeld!

Nederland staat na de eerste dag van de landenwedstrijd op CHIO Rotterdam fier aan kop. Met een weergaloze Hans Peter Minderhoud en Glock’s Johnson TN, die veruit de hoogste score realiseerden, een in bloedvorm verkerende Diederik van Silfhout en Arlando en een geconcentreerde en geroutineerde Parzival onder Adelinde Cornelissen pakte Oranje de meeste punten. Voorlopig tweede is Amerika, gevolgd door Zweden. “De eerste tik is uitgedeeld”, stelt bondscoach Johan Rockx tevreden.

 

Lees meer >
 
 
 

Nederland start als 4e in de Furusiyya FEI Nations Cup

Nederland heeft morgen in de landenwedstrijd de 4 startpositie geloot. Bondscoach Rob Ehrens laat Harrie Smolders met Emerald N.O.P. het spitsafbijten. Jur Vrieling start met VDL Zirocco Blue N.O.P. als tweede voor Nederland, Willem Greve met Carambole N.O.P. als derde en Maikel van der Vleuten met VDL Verdi TN N.O.P. is de vierde Nederlandse combinatie.

 

Lees meer >
 
 
 

Het CHIO Rotterdam breed ingezet

Als er één bedrijf is dat snapt hoe je het CHIO Rotterdam het beste in kunt zetten voor je business, dan is dat Dura Vermeer. Niet verwonderlijk want sinds de eerste editie van het evenement in 1948 zetten zij het CHIO Rotterdam al in voor hospitality, naamsbekendheid en MVO.

Natuurlijk staat dit jaar weer de gebruikelijke ontvangst op donderdag, waar de gehele vastgoed en bouw-wereld graag komt, op het programma en is de Dura Vermeer Prijs de openingsspringrubriek van het 68ste CHIO Rotterdam en meteen een qualifyer voor de Longines Grand Prix Port of Rotterdam.

 

Lees meer >
 
 
 

Tim Rowe en Maarten Struijvenberg spreken tijdens Venture Lunch

Vandaag, op de eerste dag van het 68ste CHIO Rotterdam, vond voor het eerst een Venture Lunch plaats in het mooie decor van het Kralingse Bos.

Venture Café Rotterdam, CIC en het CHIO Rotterdam organiseerden samen met Rabobank Rotterdam, Dura Vermeer, Rotterdam Partners en Eneco deze lunch met als thema “There is no substitute for Horsepower”. Ongeveer 20 scale ups, bedrijven en investeerders luisterden aandachtig naar de keynotes van CIC International oprichter en CEO Tim Rowe en wethouder Maarten Struijvenberg en discussieerden tijdens de lunch over onderwerpen als energie en de circulaire economie.

 

Lees meer >
 
 
 

Anky in de 80 procent club

Slechts 12 combinaties hebben in de historie van de Grand Prix dressuur een score van 80% of hoger gereden. Om dit selecte gezelschap te eren heeft Dressage News een 80% club bedacht. De eerste die recht had op deze prijs was Anky van Grunsven die in 2006 hier in Rotterdam een wereldrecord reed met Salinero. 

 

Lees meer >
 
 
 

Netwerken is belangrijk voor onze business

King Software, de makers van ERP oplossingen voor het MKB heeft er dit jaar voor gekozen om relaties uit te nodigen tijdens het 68ste CHIO Rotterdam. “Voor ondernemingen die gebaat zijn bij onze software, die ondernemers verder helpt met hun business, is netwerken en hospitality heel zinvol,” zegt Tom Schellekens, marketing manager bij King Software. “Daarnaast heeft het evenement een sterke binding met de regio waarin veel van onze relaties zitten en dat is ook belangrijk.”

 

Lees meer >
 
 
 
 
 
Om u af te melden voor onze digitale nieuwsbrief kunt u gebruik maken van onderstaande link.
Afmelden klik hier >
Copyright © CHIO Rotterdam 2019 Ontwikkeling & Design - Made In Rotterdam | Technische realisatie - Internetbureau Capica