21 juni 2015 | Digitale nieuwsbrief nr 128
               
 
   

Waar de dressuur een herenaangelegenheid was tijdens dit 67ste CHIO Rotterdam lieten de dames zien dat het bij het springen Girl Power was. Na de overwinning van het Britse team onder leiding van Di Lampard won de 23-jarige Amerikaanse Lucy Davis vandaag na een spannende barrage de Longines Grand Prix Port of Rotterdam. Het was een sportief, gezellig en drukbezocht 67ste CHIO Rotterdam!

 
 
 
 

Lucy Davis wint Longines Grand Prix Port of Rotterdam

Na een spannende barrage met 16 deelnemers was de overwinning in de Longines Grand Prix Port of Rotterdam voor de Amerikaans Lucy Davis en Barron die met 39,49sec bijna 0,4 sec sneller was dan Daniel Deusser (DE) met Cornet d'Amour. Marcus Ehning werd derde met Comme Il faut 5. Leopold van Asten was de beste Nederlander met VDL Groep Zidane, hij eindigde als elfde. In de barrage bleven 12 combinaties foutloos.

 

Lees meer >
 
 
 

Rode Loper voor Sino-Dutch network tijdens het CHIO Rotterdam

Het CHIO Rotterdam ziet in de mondialisering van de paardensport belangrijke internationale mogelijkheden voor samenwerking. Een van de speerpunten daarin is China. In dat land bestaat een groeiende belangstelling voor de dressuur- en springsport, naast het racen. Het Ministerie van Buitenlandse zaken is actief om de Nederlandse sport in China te promoten en samen met Rotterdam Partners heeft het CHIO Rotterdam het initiatief genomen om te onderzoeken wat de gezamenlijke mogelijkheden zijn op hippisch gebied.

 

Lees meer >
 
 
 

Lentiz onderwijsgroep, Gemeente Midden-Delfland & CHIO Rotterdam in nieuwe hippische opleiding

Vandaag hebben de gemeente Midden-Delfland, de Lentiz Onderwijsgroep en het CHIO Rotterdam in het Kralingse Bos een intentieverklaring getekend voor het opzetten van een hippische opleiding in de metropool regio Rotterdam-Den Haag. De vierjarige mbo- opleiding moet opleiden voor sport en ondernemersschap en is gebaseerd op een nauwe samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs.

 

Lees meer >
 
 
 

7e overwinning RV Oud-Beijerland Rabobank CHIO Zuid-Holland Cup

 Het is het team van RV Oud-Beijerland gelukt om voor de 7e keer in de 13-jarige historie van de wedstrijd de Rabobank CHIO Zuid-Holland Cup te winnen. Gerdine Maree van RV Oud-Beijerland reed met Dream Boy de hoogste dagscore, 73.238% in de ZZ-L rubriek.

Lees meer >
 
 
 

De klant een leuke avond bieden

Bert Avezaat, directeur van Avezaat Cranes is al een aantal keren zelf als gast bij het CHIO Rotterdam aanwezig geweest. Dit jaar ontvangt hij samen met collega ondernemers JB Systems en Euro Rigging tijdens het CHIO een aantal klanten. On-Offshore hebben de ondernemers als thema voor hun gezamenlijke ontvangst op zaterdagmiddag en –avond gekozen. 

 

Lees meer >
 
 
 

Longines 10 jaar betrokken partner

Het CHIO Rotterdam was tien jaar geleden een van de eerste concoursen die een partnership met het Zwitserse horlogemerk Longines sloot. Longines adopteerde de Grote Prijs van de Rotterdamse haven die omgedoopt werd tot Longines Grand Prix Port of Rotterdam om de internationale allure van beide merken te benadrukken. Tevens werd Longines de Official Time Keeper en Official Watch van het CHIO Rotterdam. Niet voor niets werd Longines tijdens het afgelopen Hippisch Haven Gala beloond met de CHIO Sponsor beker.

 

Lees meer >
 
 
 

Achter de schermen en voor de camera

Matti Gortemaker is het tweede jaar vrijwilliger bij het CHIO Rotterdam in het team Ceremonies. Zij zorgt ervoor dat prijzen en linten voor de prijsuitreikingen op tijd bij de ringmeesters liggen. Verder houdt ze de sponsors en het bestuur op de hoogte van de resultaten van de wedstrijd. Zij begeleidt hen naar de prijsuitreiking en zorgt dat de juiste prijzen aan de juiste combinaties uitreikt worden.

 

Lees meer >
 
 
 
 
 
Om u af te melden voor onze digitale nieuwsbrief kunt u gebruik maken van onderstaande link.
Afmelden klik hier >
Copyright © CHIO Rotterdam 2019 Ontwikkeling & Design - Made In Rotterdam | Technische realisatie - Internetbureau Capica