20 juni 2015 | Digitale nieuwsbrief nr 127
               
 
   

Wat is het Kralingse Bos toch een prachtig decor voor deze sport. Vanmiddag genoten we van een fantastisch Rabokampioenschap van Rotterdam en vanavond werden we betoverd door de dresuurruiters. En heel bijzonder vooral in de dressuursport het waren louter heren op het podium. Morgen is het helaas al weer de laatste dag….

 
 
 
 

Nederland wint FEI Nations Cup Dressuur

Het Nederlandse team won overtuigend de FEI Nations Cup Dressuur. Maar ook in de 2e manche ging de individuele overwinning naar de sympathieke Zweedse combinatie Patrik Kittel die met Watermill Scandic een fijne Kür op de aansprekende muziek van Depeche Mode reed. Met 81.875% eindigde hij boven Hans Peter Minderhoud die met Glock's Johnson TN met 81.050% een persoonlijk record reed.

Lees meer >
 
 
 

Iedereen moet kunnen paardrijden

Marielle Wiegmans heeft vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid, passie voor mensen en paarden in 2014 het Sportfonds Parapaard opgericht. De Stichting is aangesloten bij Fonds Gehandicaptensport en wil geld ophalen voor maneges en stichtingen die paardrijden voor gehandicapten mogelijk maken.

 

Lees meer >
 
 
 

Volledig Nederlands podium in CDI3* Grand Prix Kur op Muziek

De Nederlandse dressuurruiters zorgden vanmiddag voor een geheel oranje gekleurd podium in de CDI3* Grand Prix Kür o . Edward Gal eindigde, net als gisteren in de Grand Prix, op de eerste plaats. In het Interchem Stadion kon men een speld horen vallen terwijl hij met Glock’s Voice naar een fraaie score van 81.650% reed. De tweede plaats werd behaald door Hans Peter Minderhoud op Glock’s Flirt met een score van 80.450%. Diederik van Silfhout en zijn Bonzanjo (75.700%) maakten tot genoegen van het publiek het Nederlandse feestje compleet.

Lees meer >
 
 
 

D&R groep heeft groot hart voor paardensport

Als groep van bedrijven ziet de D&R groep het CHIO Rotterdam als een uitgelezen mogelijkheid om relaties op informele wijze op het CHIO te ontvangen en zich D&R groep (Van Donge & De Roo) te presenteren . “Het CHIO is het oudste sportevenement in Rotterdam en is voor iedereen herkenbaar,” zegt Ron de Roo, directeur van D&R groep. “Wij voelen ons bovendien als internationaal vooraanstaande scheepvaart/expeditie groep van bedrijven verbonden met de Rotterdamse regio, net zoals met het CHIO. “

 

Lees meer >
 
 
 

Mathieu Billot wint Rabobank Kampioenschap - Doron Kuipers ontvangt Equus beker en Koninklijke Medaille

Vanmiddag werd in de Rotterdam Piste het Rabobank kampioenschap van Rotterdam verreden met een sterk internationaal deelnemersveld. De bloedstollende barrage met maar liefst 18 deelnemers die snelle tijden reden werd in een van de laatste ritten gewonnen door de Fransman Mathieu Billot met Shiva D'Amaury in een tijd van 35.68 sec. Dat was nipt voor de Nederlanders Marc Houtzager met Sterrehof's Uppity (35.91sec) en Doron Kuipers met Zucces (35.93sec).

Lees meer >
 
 
 

De VLS Groep een alom gewaardeerde partner

Inmiddels is de VLS Groep als Official Cleaning Partner van het CHIO al weer een jaar aan de slag in de Grandstand , de Rotterdamsche Manège en tijdens het CHIO Rotterdam. En naar volle tevredenheid kunnen wij wel zeggen, de gebouwen zien er het hele jaar netjes uit maar ook de dienstverlening tijdens het evenement is van prima kwaliteit. 

 

Lees meer >
 
 
 

 

 
 
 
 

Rijvereniging De Hazelaar toegetreden tot Hippische Alliantie Rotterdam

Met de ondertekening van de participatie overeenkomst door Frans Lavooij ( Hippische Alliantie Rotterdam), Cees de Bruin (Trustfonds Hippische Alliantie Rotterdam) en Guido Adang (Rijvereniging De Hazelaar) is de manege voor valide ruiters en mensen met een beperking officieel toegetreden tot de Hippische Alliantie Rotterdam.

Lees meer >
 
 
 

Passie voor vertalen en schrijven… en paarden natuurlijk!

Dit jaar is Priscilla van Agteren voor het eerst vrijwilliger tijdens het CHIO Rotterdam, reden om te vragen hoe het haar bevalt…

 

Lees meer >
 
 
 
 
 
Om u af te melden voor onze digitale nieuwsbrief kunt u gebruik maken van onderstaande link.
Afmelden klik hier >
Copyright © CHIO Rotterdam 2019 Ontwikkeling & Design - Made In Rotterdam | Technische realisatie - Internetbureau Capica