18 juni 2015 | Digitale nieuwsbrief nr 125
               
 
   

De Nederlandse ruiters hebben tot de twee na laatste ruiter op plaats 1,2 3 en 4 gestaan. Toen overtuigde de Zweed Patrik Kittel jury en publiek met een harmonieuze rit op Watermill Scandic.  Zo hoort sport te zijn….

 
 
 
 

Patrik Kittel wint Grand Prix 5* dressuur

Met 77.260% won Patrik Kittel (ZWE) met een ontspannen en fijn bewegende Watermill Scandic vandaag de Grand Prix 5* tijdens het CHIO Rotterdam. Daarmee verraste hij de Nederlandse deelnemers die tot aan de twee na laatste deelnemer op de plaatsen 1,2,3 en 4 in het klassement stonden. Hans Peter Minderhoud reed de hengst Glock's Johnson TN naar een uitstekende tweede plaats met een score van 76.720%. Edward Gal werd derde met een iets te werkwillige Glock's Undercover N.O.P.

Lees meer >
 
 
 

Brazilie start als eerste in Furusiyya FEI Nations Cup presented by Longines

Brazilië mag als eerste starten tijdens 5e wedstrijd in de Furusiyya FEI Nations Cup presented by Longines in Rotterdam. Het team van bondscoach Rob Ehrens heeft de vijfde startpositie geloot met zijn Oranjekwartet. 

 

Lees meer >
 
 
 

VDL Zirocco Blue N.O.P niet aan start op CHIO Rotterdam

Het toppaard van Jur Vrieling (Holwierde), VDL Zirocco Blue N.O.P. neemt niet deel aan de FEI Nations Cup in Rotterdam.

De schimmelhengst bleek vanmorgen niet helemaal fit. In overleg met het begeleidingsteam is besloten om VDL Zirocco Blue N.O.P. niet van start te laten gaan op het CHIO Rotterdam.

 

Lees meer >
 
 
 

Mediawaarde CHIO Rotterdam verdubbeld

Al weer enige jaren geleden sloot Harry Scholte zich met zijn bedrijf Sterk Werk Communicatie Groep aan bij de Vrienden van het CHIO Rotterdam. Scholte: “Het CHIO Rotterdam is een evenement dat er toe doet, daarom wilde ik graag Vriend worden. In de loop der jaren ben ik steeds meer betrokken geraakt bij het evenement en dat heeft er zelfs toe geleid dat ik bestuurslid PR & Communicatie ben geworden.”

 

Lees meer >
 
 
 

Achter de Schermen: Geert-Jan Zikken Stallingsmedewerker

Achter de schermen zijn zo'n vrijwilligers actief om het 67ste CHIO Rotterdam te realiseren. Wij stellen u graag Geert-Jan Zikken, tijdens het CHIO Rotterdam in de weer in de stallen. Hij doet dit werk al ongeveer acht jaar en werkt bijna alle dagen van het CHIO wel bij de stalling.

 

Lees meer >
 
 
 

Constant van Paaesschen wint Dura Vermeerprijs

Veel foutloze ritten in de Rotterdampiste tijdens de eerste springrubriek van het 67ste CHIO Rotterdam, de Dura Vermeer Prijs. De eerste plaats was uiteindelijk met een prachtige snelle rit was voor Constant van Paesschen op Diamanthina van T Ruytershof. We vroegen Constant na de wedstrijd hoe deze ervaring: “Super!! Het is de derde overwinning op rij, dus dat is erg mooi”. De tweede plaats was voor Joe Clee uit Groot Brittannië met Vedet de Muze ET. Beste Nederlander was Henk van de Pol op Willink met een mooie vierde plaats. Doron Kuipers uit onze eigen regio werd tiende met Zucces.

 

Lees meer >
 
 
 

10 jaar met veel plezier Supplier Partner

Al meer dan 10 jaar zorgt IVA dat alle uitslagen en startlijsten voorzien zijn van de juiste sponsoren, regelen ze heel veel drukwerk en zorgen ze er ook nog eens voor dat het copy centre van het CHIO Rotterdam uitgerust is met de beste printers en copiers om de enorme hoeveelheden startlijsten, parcourstekeningen, uitslagen en ander printwerk mogelijk te maken. “En dat doen we na al die jaren nog altijd met veel plezier!,” zegt Jaap Valk, commercieel directeur bij het Rotterdamse bedrijf dat gespecialiseerd is in grafische en online communicatie, projectinrichting en kantoormachines. 

 

Lees meer >
 
 
 
 
 
Om u af te melden voor onze digitale nieuwsbrief kunt u gebruik maken van onderstaande link.
Afmelden klik hier >
Copyright © CHIO Rotterdam 2019 Ontwikkeling & Design - Made In Rotterdam | Technische realisatie - Internetbureau Capica