17 juni 2015 | Digitale nieuwsbrief nr 124
               
 
   

Het stadion in het Kralingse bos ziet er prachtig uit, alle paarden zijn veilig aangekomen. Morgen start het 67ste CHIO Rotterdam met de beste dressuurcombinaties in het eerste onderdeel van FEI Nations Cup Dressage. Mogen we u de komende dagen verwelkomen in het mooie Kralingse bos of online (via livestream, website of social media) bij het Nederlandse 5* hippische topsportevenement?

 
 
 
 

Nieuwe opzet landenwedstrijd FEI Nations Cup Dressage

Het CHIO Rotterdam heeft al sinds de vijfitger jaren van de vorige eeuw een landenwedstrijd dressuur op het programma. Sinds een drietal jaren is het CHIO Rotterdam onderdeel van de FEI Nations Cup Dressage competitie. De concoursen in Vidauban (FRA), Wellington (USA), Hagen (GER), Falsterbo (SWE), Hickstead (GBR) en het CHIO Rotterdam vormen samen de 2015 competitie die pilot is voor een competitievorm à la de Furusiyya FEI Nations Cup bij het springen.

 

Lees meer >
 
 
 

Nog enkele kaarten

Voor de Furisiyya FEI Nations Cup op vrijdagavond en de Grand Prix Kür op Muziek op zaterdagavond zijn nog slechts enkele kaarten te koop. Voor de overige rubrieken zijn nog wel kaarten beschikbaar. Bestel snel en veilig via www.chio.nl

 

Lees meer >
 
 
 

De CDI3* rubrieken zijn van uitzonderlijk hoog niveau

Bondscoach Wim Ernes prijst zich gelukkig met een enorm breed kader topdressuur combinaties. Hij koos er vier die ons land tijdens de CDI5* FEI Nations Cup mogen gaan verdedigen. De rest neemt deel aan de CDI3* rubrieken van het CHIO Rotterdam. Met dressuurcombinaties als Adelinde Cornelissen met Jerich Parzival N.O.P., Edward Gal met Glock’s Voice, Hans Peter Minderhoud met Glock’s Flirt, Diederik van Silfhout met Bonzanjo, Kirsten Beckers met Westpoint, Tommie Visser met Variohippiques Vingino en Thamar Zweistra met Hexagon’s Zodinde gaat in ieder geval het Nederlandse deelnemersveld tijdens de Grand Prix 3* op vrijdagmiddag voor prachtige sport zorgen! 

 

Lees meer >
 
 
 

 

 
 
 
 

Euler Hermes maakt kennis met kansen CHIO Rotterdam

Voor Niels de Bever, verantwoordelijk voor Market Management & Customer Service bij kredietverzekeraar Euler Hermes wordt het komende CHIO Rotterdam een proef om de zakelijke kansen van het evenement te ontdekken.

“Ons moederbedrijf Allianz heeft zich al sinds enige jaren verbonden aan het CHIO Rotterdam. Zo heb ik het zelf leren kennen. Het is een mooi evenement met een heel specifieke sport en uitstekende mogelijkheden om relaties te ontvangen en te netwerken. Dat is voor onze branche waarbij klantenwerving toch een intensief en persoonlijk proces is, heel geschikt. We gaan kijken tijdens het komende CHIO of het werkt.” 

 

Lees meer >
 
 
 

Nationale Autoshow live vanaf CHIO Rotterdam

Vrijdag 19 juni a.s. tussen 15.00 uur en 16.00 uur wordt het wekelijkse radioprogramma de Nationale Autoshow live uitgezonden vanaf het CHIO Rotterdam. Hoe gaat het met de autoindustrie? Welke nieuwe modellen worden op de markt gebracht? Hoe wordt er omgegaan met duurzaamheid in de autoindustrie? Ook komt mobiliteit in de breedste zin van het woord aan bod. Van filebestrijding tot manieren om mobiel te werken, alles komt langs in de BNR Nationale Autoshow gepresenteerd door Meindert Schut en Wouter Karssen.
 

Lees meer >
 
 
 

Suppliers zijn terecht trots op hun werk

Het CHIO Rotterdam werkt samen met zo’n 80 tot 90 vaste leveranciers om het internationale hippische topsport evenement in het Kralingse Bos jaarlijks mogelijk te maken. Ook voor deze editie is weer wekenlang dag en nacht gewerkt om de locatie de schitterende uitstraling te geven en paarden, sporters, gasten en publiek in stijl te kunnen ontvangen.

 

Lees meer >
 
 
 

Shoppen voor het goede doel

Natuurlijk hoort lekker shoppen in het Stroodorp en Promodorp bij een bezoek aan het CHIO Rotterdam. Ook dit jaar is er weer een mooi en gevarieerd aanbod in de stands te vinden. We hopen dat u in ieder geval een bezoek brengt aan de stand ‘Werken als een Paard’. Hier vindt u prachtige tassen (shoppers) gemaakt van de oude banners van het CHIO (gerecycled doek), heel origineel en exclusief dus! En ze kosten slechts € 15,-. De gehele opbrengst is bestemd voor het goede doel namelijk het project Werken als een Paard van de Hippische Alliantie Rotterdam.

 

Lees meer >
 
 
 

In Rotterdam win je niet zo maar een prijs

De winnaars van onze rubrieken zijn eregasten van het CHIO Rotterdam. Daarom besteden we sinds het ontstaan van het CHIO Rotterdam veel zorg en tijd aan de prijzen en de prijsuitreikingen. Een aantal van de zilveren wisselbekers en schalen dateert al vanuit de begintijd van het CHIO Rotterdam. En dat maakt meestal diepe indruk op de ruiters en amazones die de prijs in ontvangst nemen.

 

Lees meer >
 
 
 
 
 
Om u af te melden voor onze digitale nieuwsbrief kunt u gebruik maken van onderstaande link.
Afmelden klik hier >
Copyright © CHIO Rotterdam 2019 Ontwikkeling & Design - Made In Rotterdam | Technische realisatie - Internetbureau Capica